Εργασίες Συνεδρίου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Οι διαθέσιμοι τρόποι προβολής για την εκδήλωση “Παναγιώτης Μπάλας” έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης παρέχοντας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με επαγγελματίες του χώρου και να διαφημιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τρόπους προβολής, μπορείτε να αποστείλετε το αντίστοιχο αίτημα χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Στείλτε μας το ερώτημα σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατον!

Ευχαριστίες Χορηγών

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω εταιρείες για τη συμβολή τους

Όλες οι εργασίες (περιλήψεις) που θα υποβληθούν, εγκριθούν και παρουσιαστούν στο Συνέδριο ως ελεύθερες ή προφορικές ανακοινώσεις ή e-posters, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου, δημοσιεύονται δε όπως υποβλήθηκαν. Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου και η Εταιρεία Οργάνωσης Συνεδρίου δε φέρουν ευθύνη για τη μορφή των εργασιών, καθώς και για τυχόντα λάθη και παραλείψεις.

Σημείωση: Εφόσον η εργασία γίνει δεκτή, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι τουλάχιστον ένας εκ των συγγραφέων ανά εργασία να έχει προβεί στην καταβολή εγγραφής.

Oι ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters) θα προβάλλονται σε ειδική οθόνη καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Αποστολή στο info@apr.com.gr με κοινοποίηση στο info@peoo.gr  με καταληκτική ημερομηνία: (αναμένεται).

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, οποιαδήποτε αποστολή θα θεωρείται άκυρη.